Hlavní strana >> Články >> Žlutej Pluto Pes oslavil 20 let

Žlutej Pluto Pes oslavil 20 let

Rocková zábavová kapela Žlutej Pluto Pes z Peruce oslavila 20. výročí svého založení. Přijďte se pobavit na některou z našich tancovaček !
Známá rocková zábavová kapela Žlutej Pluto pes z Peruce oslavila tento měsíc 20 let od svého založení a 12 let své pravidelné hudební činnosti. Za svou éru se v kapele vystřídala celá řada muzikantů. Dnes se skupina skládá z devíti členů: 5 hudebníků, zpěvák, zpěvačka, osvětlovač a zvukař. Již od počátku bylo přání hrát bigbeat a rock. Proto je také repertoár převážně složen z převzatých skladeb od skupin Brutus, Kabát, Hudba Praha, Abraxas, Katapult, Tichá Dohoda, Chinaski, Garage, Olympic, Beatles, Cranberries, Oasis …
A kde si můžete Pluťáky poslechnout? Mezi nejnavštěvovanější zábavy patří Klobuky, Třebíz, Smolnice a Zvoleněves, kam se přijde pobavit od 200 do 400 mladých lidí.
Tímto článkem bych chtěl dementovat veškeré fámy a pomluvy týkající se rozpadu a konce kapely Žlutej Pluto pes a ujistit tak pořadatele, ale hlavně fanoušky a návštěvníky našich tancovaček, že nekončíme a budeme hrát i po dvaceti letech dál, stejně jako doposud.

Prázdninový jízdní řád ŽPP: 28.7. Ječovice (LN), 29.7. Zvoleněves (KL), 5.8. Vraný (KL), 12.8. Klobuky (KL), 2.9. Třebíz (KL)


Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Martin Štorek
Vloženo: 24.07.2000
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.