Hlavní strana >> Články >> Připravují další ročník soutěže Miss Poupě

Připravují další ročník soutěže Miss Poupě

Již popáté se v těchto dnech mohou dívky z celého okresu přihlásit ve Středisku volného času dětí a mládeže Ostrov do velmi atraktivní soutěže dívčí krásy a dovednosti - Miss Poupě 2001.
Soutěž je určena pro všechna děvčata, která se narodila v době od 2. ledna 1986 do 31. prosince 1989.

"Nejdříve se v lednu uskuteční předkolo, ze kterého vyjdou účastnice základního kola ve slánském městském divadle. Z deseti dívek postoupí tři nejúspěšnější do květnového semifinále. Odtud mají vítězky otevřenou cestu do celostátního finále," uvedly pracovnice Ostrova.

Samotná soutěž Miss Poupě je nejen o dívčím půvabu, ale zahrnuje také znalosti i dovednosti zaměřené na tuto věkovou kategorii. Mezi ně patří například jeden cizí jazyk nebo zvládnutí práce s počítačem. V dovednostech se jedná o volnou disciplínu - hru na hudební nástroj, zpěv, tanec, aerobik, divadlo, přednes, tedy čím se dívky zabývají ve svém volném čase.

Součástí této akce je i Víkend pro krásu, který se uskuteční ve dnech 23. a 24. listopadu. "Dvoudenní víkendové soustředění je připraveno pro všechny zájemkyně, které se na ně přihlásí do dnešního dne v Ostrově a uhradí poplatek tři sta korun. V pestrém programu se děvčata seznámí s modelingem, zdravou výživou, péčí o pleť a vlasy i současnou módou pro mladé. V ceně je zahrnuto také ubytování, večeře, snídaně a oběd, návštěva Dividýlka a posilovny. Po celou dobu setkání se o děvčata budou starat odborné lektorky a pedagogický dohled," informovala jedna z organizátorek Naďa Krunclová.

Kladenský deník č. 268 z 16. 11. 2001

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Z Kladenského deníku převzala Kn
Vloženo: 16.11.2001
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.