Hlavní strana >> Články >> Škola přivítala budoucí žáky

Škola přivítala budoucí žáky

Zanedlouho se žáci vystupující ze základních škol budou rozhodovat o dalším uplatnění na středních školách nebo učilištích. Mezi ně se řadí také slánská Integrovaná střední škola na Hlaváčkově náměstí. Navštěvuje ji dvě stě šedesát žáků.
"Pro všechny zájemce ze Slánska i Kladenska jsme v naší škole připravili devátého a desátého listopadu den otevřených dveří. Další se uskuteční čtrnáctého a patnáctého prosince. Chlapci, děvčata i rodiče se při nich mohou seznámit s nabídkou učebních oborů pro příští školní rok a prohlédnout si školu a její vybavení," uvedl ředitel integrované střední školy Lubomír Stříbrský.

Areál s budovou, třídy i jednotlivé učebny praktického výcviku jsou na úrovni. Nechybí zde počítače, video sál, žáci si sami vyzdobili chodby, ve školní galerii se pořádají výstavy fotografií.

"Přihlásil jsem se na obor kuchař - číšník. Prohlédl jsem si celou školu a určitě se mi tady bude líbit," prozradil Kladenskému deníku při Dnech otevřených dveří například patnáctiletý Martin Petráš, který využil se svým dědečkem sobotní pozvání.
< Pro zájemce, kteří se ještě rozhodují, přinášíme přehled učebních oborů Integrované střední školy ve Slaném: Kuchař-číšník pro pohostinství, prodavač potravinářského zboží a cukrář se zaměřením na výrobu. Žákům, kteří ukončili základní vzdělání v nižších třídách, nabízí škola dvouletý obor zemědělská výroba.

Kladenský deník č. 266 z 14. 11. 2001

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Z Kladenského deníku převzala Kn
Vloženo: 14.11.2001
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.