Hlavní strana >> Články >> Peníze se budou přelévat podle potřeby investic

Peníze se budou přelévat podle potřeby investic

Na poslední schůzce městská rada projednávala rozpočtová opatření. "Jedná se o současný vývoj v kapitolách příjmů a výdajů, které se objevily v průběhu roku," informoval tajemník městského úřadu Petr Kolačkovský.
Půjde například o částku ve výši sto tisíc na projekt lesoparku a sto třicet tisíc korun, které jsou nutné na zpracování separovaného odpadu. "Letošní zima si u Technických služeb vyžádala přečerpání finančních prostředků na čištění komunikací ve výši jednoho milionu sto padesáti tisíc korun, které se budou muset přesunout z jiné kapitoly," řekl Petr Kolačkovský.

V příjmech pro letošní rok bude chybět i správní poplatek z veřejného tržiště, jenž činil tři miliony dvě stě tisíc korun. "Bohužel se neuskuteční plánovaný prodej pozemku firmě F. X. Meiler, který si původně měla německá společnost zakoupit pro podnikové parkoviště," dodal tajemník.

Po několika příznivých jednáních se německá strana nakonec rozhodla jinak a pozemek nezakoupí. Město tím přišlo o víc než čtyři miliony korun. Naopak příjem do městského fondu bydlení vzrostl oproti loňskému roku dvojnásobně.

Kladenský deník č. 253 z 30.10.2001.

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Z Kladenského deníku převzala Kn
Vloženo: 30.10.2001
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.