Hlavní strana >> Články >> Zbývají jen dvě koupaliště

Zbývají jen dvě koupaliště

I když kladenští hygienici obyvatelům okresu radí, aby ke koupání využívali raději sledovaná koupaliště, mnoho možností, kde si zaplavat, v regionu není.
V provozu je pouze venkovní bazén u hotelu Fiala v Srbech a od soboty koupaliště na Sletišti. Tradičně zavřené zůstane letos koupaliště v Libušíně, kvůli technickým závadám nebude letos otevřeno koupaliště ve Slaném. Koupaliště v Otvovicích, Vinařicích a Bažantnici budou otevírat později.

"Celodenní vstupenka do bazénu je padesát korun a samozřejmě vykoupat se mohou přijít kromě hotelových hostů i ostatní návštěvníci," řekla recepční hotelu Fiala.

Teplé počasí, které většinu provozovatelů koupališť zaskočilo, se rozhodli využít zástupci Lázeňských a rekreačních služeb. "Otevřeno je o víkendu od 10 do 18 hodin, ve všední dny pak od 13 hodin. Cena vstupného zůstává na úrovni loňského roku, to znamená, že dospělí zaplatí třicet korun, děti do 145 centimetrů dvacet korun a děti do šesti let mohou přijít na koupaliště zadarmo. Po sedmnácté hodině platí jednotné patnáctikorunové vstupné," řekl vedoucí divize bazény Petr Štěpán. Potvrdil, že brouzdaliště malí návštěvníci koupaliště nevyužijí ani letos.

Podle MF Dnes 8, číslo 113 z 16. 5. 2000

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Knihovna V. Štecha v Slaném
Vloženo: 16.05.2000
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.