Hlavní strana >> Články >> Fotbalisté SK Slaný vyhráli v Odolene Vodě !

Fotbalisté SK Slaný vyhráli v Odolene Vodě !

Odolena Voda - SK Slaný 1:2 (0:1)

Po nedělní vysoké výhře nad Berounem 7:1 čekala fotbalisty SK Slaný v úterý dohrávka odloženého střetnutí 1.A třídy v Odolene Vodě. A hosté si vedli úspěšně, když dokázali poprvé na jaře na hřišti soupeře zvítězit !
Slaný převzalo v utkání od začátku iniciativu a radovat se mohli jeho hráči již po čtvrthodině hry, kdy se trefil Josef Galbavý, který je bezkonkurenčně nejlepším střelcem týmu v jarní části sezóny. Domácí měli velkou šanci vyrovnat ještě před odchodem do kabin, ale míč ze značky pokutového kopu poslal jejich hráč mimo tyče Šarochovy branky ! Po změně stran se však Odolene Vodě přece jen podařilo srovnat skóre na 1:1. Hráči SK Slaný ale nesložili zbraně, bojovali až do úplného konce a vyplatilo se jim to. V 89.minutě totiž vstřelil gól Pazdera a rozhodl tak o cenných třech bodech pro své barvy !

Sestava SK Slaný: Šaroch - Danda, Marek Melen, Kozelka, Matoušek - Pazdera, Majtaník, Novák, Michal Melen - Galbavý, Pekárek
Branky Slaného: Galbavý (15.), Pazdera (89.)

Michal Kozelka (obránce SK) : "Soupeře se nám podařilo zmáčknout hned od začátku a vytvořili jsme si brankou Galbavého zasloužený náskok. Penalta, nařízená na nás ještě před poločasem byla vymyšlená, naštěstí jsme z ní
neinkasovali. Dřeli jsme až do konce a díky trefě minutu před závěrem se nám to vyplatilo. Teď nás čeká těžké utkání v Kralupech a doufám, že vítěznou sérii nepřerušíme ani tam."

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Radek Klier
Vloženo: 08.05.2001
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.