Hlavní strana >> Články >> SK Slaný - Český Lev Beroun 7:1 (3:0)

SK Slaný - Český Lev Beroun 7:1 (3:0)

Celek SK Slaný v utkání 18. kola 1.A třídy na domácím hřišti konečně zabral a připsal si teprve druhé jarní vítězství. Slabý soupeř z Berouna, který je na sestupové příčce, na vítěze nestačil především v rychlosti a doplatil na řadu nepřesností v rozehrávce.
Paradoxně jako první se do slibné šance dostali hosté, ale gólman Šaroch skvěle zachránil svůj tým od pohromy. Pak již přišly velké chvíle dvou mladíků v dresu SK. Nejprve Novák v 6.minutě a pět minut po něm Galbavý dostali domácí do vedení 2:0. Střelec druhé branky ještě za několik minut trefil hlavou břevno, ale stále to ještě nebylo vše, čím přispěl k atraktivitě zápasu. Ve 30.minutě totiž se štěstím proměnil trestný kop a do šatny se šlo za stavu 3:0.

Trenér Říha poslal do druhého poločasu čerstvého Pekárka, jako první se však po změně stran prosadili hosté. V 55.minutě totiž proměnili pokutový kop a snížili na 3:1. Slaný se však nezaleklo a další branky do sítě soupeře si nechalo na poslední dvacetiminutovku. Na 4:1 zvýšil po úniku Pekárek a závěrečná čtvrthodina již zcela patřila Galbavému. Ten nejprve krásně utekl obraně soupeře a protože byl nedovoleně sražen, dostali domácí příležitost zahrávat pokutový kop. S přehledem ho proměnil Novák a stav byl 5:1. Josef Galbavý poté zatížil konto soupeře v rozmezí třech minut ještě dvakrát a uzavřel tak konečný účet zápasu na 7:1.

Sestava Slaného: Šaroch - Matoušek, Michal Melen, Kozelka, Danda - Novák, Somol, Majtaník (60.Pazdera), Švácha - Galbavý, Marek Melen (46.Pekárek)

Trenér: Říha

Branky Slaného: 4 Galbavý (11.,30.,86.,88.), 2 Novák (6.,75.), Pekárek (73.)

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Radek Klier
Vloženo: 06.05.2001
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.