Hlavní strana >> Články >> Vrtule řádí

Vrtule řádí

Na Stochově proběhla regionální přehlídka dětských divadelních souborů a odborná porota vyslala Vrtuli z 3.ZŠ Slaný na celostátní přehlídku! Jestli chcete vidět vítěznou hru Oskarky, přijďte do Dividýlka 8.června.
Dětský divadelní soubor opět zazářil a po loňském Krysaři se letos s hrou Oskarky dostal opět na celostátní přehlídku do Trutnova. Proběhne od 21. do 28.června a pro všechny malé velké herce i jejich inspirátory v čele s Jiřím Rezkem to bude jistě super zážitek. Jednak dvakrát předvedou svoji hru a uvidí i další špičková divadla z celé republiky. Je to výborná reprezentace naší školy i celého města Slaný. Generálka na Trutnov proběhne pro veřejnost 8.června v Dividýlku!
Na podzim budeme pořádat festival Slánské křižovatky, na který dostal Klub rodičů při 3.ZŠ dokonce ne-velký grant od Ministerstva kultury ČR!
Ještě jednou díky K.Rezkové, K.Reblanové, J.Peškovi, K.Huljakové, T.Matějovské, P.Slezákové, K.Svobodové, K.Mrázové, I.Schagererové a dalším dětem a J.Rezkovi, J.Rumlové a S.Jůnové, vyučujícím z 3.ZŠ.

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Z.Vostrý
Vloženo: 09.04.2001
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.