Hlavní strana >> Články >> Co všechno najdete na Kladensku?

Co všechno najdete na Kladensku?

V tomto článku Vás seznámím se službami, které Vám tento server nabízí již nyní (diskusní fóra, soukromá inzerce, Kladensko Direct, webhosting, registr firem Kladenska).
Pro začátek jsme pro Vás přichystali následující služby:

Diskusní fóra

Diskusní fóra na Kladensku jsou rozdělena do tří skupin:

  1. diskusní prostor Kladna a Kladenska, kde naleznete čtyři diskusní fóra, která pokrývají nejrůznější témata dotýkající se života v tomto regionu
  2. oficiální diskusní prostor Okresního úřadu v Kladně, kde naleznete tři diksuní fóra o spisové službě OkÚ, o životním prostředí a o samotném úřadu
  3. diskusní prostor o tomto serveru, kde naleznete diskusní fórum o tomto serveru

Seznam diskusních fór rozdělených do jednotlivých skupin naleznete ZDE.

Soukromá inzerce

Soukromá inzerce na Kladensku je rozdělena do několika rubrik (Automoto, Domácnost, Kancelář, Nemovitosti, Práce, Ostatní). Každá rubrika se dále dělí na nabídku a poptávku. Do jednotlivých rubrik můžete zadávat své inzeráty, které můžete (pomocí hesla, které jste si při zadávání inzerátu zvolil(a)) později upravovat (např. změna ceny) nebo mazat (pokud inzerát již není aktuální). Ke každému inzerátu můžete zadat fotografie s komentářem. Seznam rubrik naleznete ZDE.

Kladensko Direct

Kladensko Direct je servis, který Vás prostřednictvím mobilního telefonu nebo e-mailu bude informovat (pokud si ho přihlásíte) o nejnovějších příspěvcích do diskusních fór, do inzertních rubrik nebo o nejnovějších článcích. Pokud např. sháníte práci, tak si na mobilní telefon přihlašte k odběru informace o nejnovějších inzerátech v inzertní rubrice Práce - nabídka a budete tak nejrychleji vědět o volných pracovních místech. Úvodní stránku a vstupní formulář naleznete ZDE (tento link se rovněž nachází na hlavní stránce serveru v prostředním sloupci nahoře).

Webhosting

Pod tímto pojmem se skrývá služba, umožňující Vám získat prostor pro vlastní stránky na Internetu. Za firemní prezentaci zaplatíte 200,- Kč (bez DPH) za měsíc nebo 2000,- Kč (bez DPH) za rok. Nekomerční prezentace (soukromá osoba, škola, obec, společenská organizace, nezisková organizace, občanské sdružení, sportovní oddíl, hudební skupina apod.), je zdarma. Každá prezentace automaticky obsahuje následující body:

  • 20 MB diskového prostoru
  • úpravu stránek přes FTP a FrontPage
  • adresu ve tvaru www.kladensko.cz/nazev nebo ve tvaru nazev.kladensko.cz a nebo ve tvaru www.nazev.cz (pokud již takovou doménu vlastníte, v opačném případě Vám zajistíme vyřízení všech formalit)
  • 5 emailových schránek, každou o velikosti 5 MB; každá schránka může mít libovolný počet emailových adres; jednotlivé schránky můžete vybírat přes standardní protokol POP a nebo Vám je můžeme přesměrovat na jiný email

Pokud byste chtěli více diskového prostoru nebo více emailových schránek a nebo máte jiné nestandardní přání, neváhejte nás kontaktovat a my se pokusíme Váš požadavek uspokojit. Za rozumnou cenu Vám rovněž zajistíme vytvoření Vaší prezentace. Stránky o webhostingu a formulář s žádostí naleznete ZDE.

Registr Firem

Registr firem Kladenska je vyhledávací databáze firem podnikajících v Kladně a Kladensku. Firmy si mohou zakoupit prezentace nejrůznějších druhů, od základní prezentace až po prezentaci Internet. Podrobnosti, ceník a formulář naleznete ZDE.

Pokud máte nějaké připomínky k článku nebo k tomuto serveru, napište je do dikusního fóra o tomto serveru.

Jan Vítek, webmaster serveru www.Kladensko.cz

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Jan Vítek
Vloženo: 07.04.2001
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.