Hlavní strana >> Články >> Obchodka ve Slaném nabídne nový obor ekonomické lyceum

Obchodka ve Slaném nabídne nový obor ekonomické lyceum

V dnešní době je vzdělání klíčové pro úspěch v profesionální kariéře. Pro zájemce o ekonomický obor s možností navazujícího vysokoškolského studie je nově otevírané ekonomické lyceum přesně to, co hledají.

 

Ekonomické lyceum je maturitní obor, který kombinuje gymnaziální a odborné ekonomické vzdělávání žáků. Tento obor nabízí žákům široké spektrum znalostí a dovedností v makro a mikroekonomii, účetnictví, marketingu a mnoha dalšího. V rámci studia na ekonomickém lyceu se žáci naučí různé dovednosti, jako jsou například práce s čísly, tvorba finančních plánů a strategií, analýzy trhu a mnoho dalších. Další výhodou je výuka dvou cizích jazyků, angličtina je základ, druhý jazyk si žák zvolí ze čtyř nabízených: španělština, francouzština, němčina a ruština.

Pro žáky, kteří se chtějí připravit na vysokoškolské studium v oblasti ekonomie, je ekonomické lyceum ideální volbou. Tento obor v našem regionu dlouhodobě chyběl, první uzájemci budou mít možnost zahájit studium od nového školního roku.

Věříme, že nově otevírané ekonomické lyceum bude pro mnoho žáků skvělou volbou. Pokud máte zájem o studium na naší škole, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo přijďte ve středu 7. 2. od 15:00 do 17:00 na den otevřených dveří.

 



Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
Toto je diskuze ke článku:
Obchodka ve Slaném nabídne nový obor ekonomické lyceum
Zaslal Michaela Seghmanová 08.01.2024 08:27
Počet příspěvků v diskuzi: 1, poslední příspěvek byl zaslán 08.01.2024 08:27, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: Michaela Seghmanová
Vloženo: 06.01.2024
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.