Hlavní strana >> Články >> Dny zdraví budou na konci března

Dny zdraví budou na konci března

O tyto akce je mezi kladenskou i slánskou veřejností tradičně velký zájem.
Již sedmý ročník populární akce zaměřené na zdravotní prevenci a zdravý životní styl - Dny zdraví, připravila Okresní hygienická stanice Kladno na 21. a 28. března.
Den zdraví v Kladně se letos uskuteční ve středu 21. března prostorách Domova mládeže Kladno v ulici Cyrila Boudy (před sítenským mostem u SPŠ hutní). O týden později se stejná akce uskuteční ve Slaném , a to v prostorách Obchodní akademie na Smetanově náměstí. Oba Dny zdraví, tradičně doplněné ochutnávkou výrobků racionální výživy, budou zahájeny v 9 hodin a potrvají do 17 hodin.

V této době budou moci návštěvníci bezplatně využít možnost vyšetření hladiny cholesterolu z kapilární krve odebrané z prstu, nechat si změřit tlak, tělesnou výšku a hmotnost s následným výpočtem BMI a poradenstvím v oblasti správné výživy. V nabídce nebude ani tentokrát chybět vyšetření sluchu a plicních funkcí na přístrojích audiometr a pneumoscreen. K dispozici budou informace o poradně drogové prevence, poradně pro odvykání kouření a poradně pro AIDS, působících při OHS Kladno. Zájemci se rovněž mohou dovědět podrobnosti o doporučených očkováních a o možnostech očkování před cestami do zahraničí, které zabezpečuje očkovací středisko OHS Kladno.
Blanka Vševídová, tisková mluvčí OHS Kladno

Kladenský deník č. 57 z 8. 3. 2001

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Knihovna V. Štecha
Vloženo: 08.03.2001
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.