Hlavní strana >> Články >> Den otevřených dveří v továrně na müsli tyčinky

Den otevřených dveří v továrně na müsli tyčinky

EKOFRUKT Slaný, spol. s r.o. Trojanova 1566 vás zve na:
Den otevřených dveří v továrně na müsli tyčinky.

14. 9. 2019 10:00 - 17:00

V rámci Dne otevřených dveří se pro veřejnost zdarma otevře areál rodinné společnosti Ekofrukt Slaný, spol. s r. o. Výrobní prostory pak budou zpřístupněny formou speciálních komentovaných prohlídkových okruhů.

Uskuteční se celkem tři prohlídky linky na třídění a zpracování ovoce, tři prohlídky linky na výrobu tyčinek a komentované prohlídky sadu.

Program vám zpestří hned několik vystoupení.

Pěvecké vystoupení si připravili žáci 2. základní školy ve Slaném. Dvakrát během dne Vám zatančí malí tanečníci z dětského folklórního souboru Vrbina. Během dne program obohatí i kapela Tancovačka se svým vystoupením. Svůj um předvedou žáci z oddílu Karate. Těšit se můžete i na vystoupení děvčat z Fitness klubu v rámci sportovního aerobicu dvojic.

Po celý den se budete moci zapojit do aktivit a soutěží. Pravidelně budeme losovat výherce hodnotných cen v rámci soutěže o nejoblíbenější projekt ve Středočeském kraji. Děti si užijí zábavu na skákací nafukovací farmě, při malování na obličej nebo při zábavně-vzdělávacích aktivitách. Malý i velcí návštěvníci si budou moci namíchat své vlastní müsli. Na památku si budete moct vyfotit ve fotokoutku a odnést si dárkové ceny pro Vás i Vaše děti v rámci stanovišť, které zde objevíte. Čeká Vás zkrátka nabitý zajímavý program během celého dne pro všechny věkové generace včetně rodin s dětmi.

 

Diskuze

(posledních 5 příspěvků)
Toto je diskuze ke článku:
Den otevřených dveří v továrně na müsli tyčinky
Zaslal Administrátor 22.08.2019 09:55
Počet příspěvků v diskuzi: 1, poslední příspěvek byl zaslán 22.08.2019 09:55, vstoupit do diskuze můžete zde.
Autor: Administrátor
Vloženo: 22.08.2019
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.