Hlavní strana >> Články >> Letošní Miss Poupě je Barbora Opplová

Letošní Miss Poupě je Barbora Opplová

Prvenství v základním kole se stěhuje do Kralup. Krásu dívek obdivoval i starosta.
V neděli odpoledne se v Městském divadle ve Slaném uskutečnilo základní kolo celorepublikové soutěže - Miss Poupě 2001. Toto prestižní klání, které se účastní dívky od třinácti do patnácti let, se v královském městě konalo již po čtvrté v režii slánského Střediska volného času Ostrov .

Z deseti dívek postupujících z lednového předkola skončila v nedělním základním kole pátá Petra Linhartová a čtvrtá Anna Heřmanová. Titul II. vicemiss získala Barbora Slezáková a I. vicemiss Iveta Schagererová. Vítězkou pro letošní rok je patnáctiletá Barbora Opplová z Kralup nad Vltavou. Těchto pět dívek postupuje do pražského výběrového castingu, který se bude konat 4. března v pražském Divadle Rokoko.

Součástí slánského kola byly tři volby veřejnosti. Nejvýše byly hodnoceny Miss Slánsko Iveta Mandíková, Miss Internet Jan Husníková a Miss Publikum Barbora Slezáková.

Mezi těmi, kteří soutěžícím předávali květiny a dary od sponzorů, byl i starosta Slaného Ivo Rubík a emeritní policejní rada Miloslav Dočekal.

Kladenský deník č. 43 z 20.2.2001.

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Knihovna V. Štecha
Vloženo: 20.02.2001
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.