Hlavní strana >> Články >> Firma bude rozšiřovat výrobu, nejdříve ale postaví parkoviště

Firma bude rozšiřovat výrobu, nejdříve ale postaví parkoviště

Prodej / Náklady na výstavbu parkovací plochy pro auta zaměstnanců se vyšplhají do výše deseti milionů korun.
Slaný - Dvaadvacet poslanců slánského zastupitelstva zvedlo na posledním zasedání ruku na znamení souhlasu s prodejem pozemků firmě F.X.Meiller, které by měli sloužit jako parkovací plocha.

Podnik, který má v současné době celkem 720 pracovníků a je největším zaměstnavatelem ve slánském regionu, zvažuje další možnost rozšíření provozů o výrobu hydraulických komponentů pro sklápěcí nástavby popřípadě i výrobu automatických výtahových dveří. Očekávaná investice v hodnotě téměř 250 milionů korun by přinesla dalších dvě stě nových pracovních příležitostí.

Aby mohla být výroba v současném areálu firmy zahájena, musí být přesunuto parkování osobních vozů mimo něj. Náklady na realizaci parkovací plochy pro 366 aut jsou téměř deset milionů korun. Podnik se také zavázal udržovat třetinu koupených pozemků, která je určena pro městskou zeleň. Plocha nemá žádnou infrastrukturu ani možnost na její napojení, pouze v kupující firmě. Pozemky byly proto prodány po dvou stech korunách za jeden metr čtvereční.

Kladenský deník 03.05.2000

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Knihovna V.Štecha
Vloženo: 03.05.2000
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.