Hlavní strana >> Články >> Středisko pro děti Ostrov slavilo v sobotu deváté narozeniny

Středisko pro děti Ostrov slavilo v sobotu deváté narozeniny

VÝROČÍ / Nebyly to oslavy jen tak obyčejné. Všechny zúčastněné děti přijali například pozvánku navštívit království klobásy či jiných dobrot. Téma her bylo motivované zdravou výživou.
Slaný - Čtyřiapadesát zúčastněných dětí přijalo v sobotu pozvání do Království Klobásy I. Dva kuchtíci, osobní strážce, princezna, Šašek a Šasulínka, doktor Dieta, pracovníci Ostrova, ti všichni se snažili spolu s dětmi, které připravovaly v cukrárně pudink, ve studené kuchyni zeleninový salát a ve výtvarném ateliéru masku na karneval, v textilní dílně pak královské prostírání pomocí bramborových tiskátek a v černé kuchyni tu nejchutnější bramboračku na světě, ti všichni se snažili vyléčit nemocného krále. Vyléčit zdravou výživou a vitaminy se podařilo, a tak dostali všichni z dortové devítky odměnu.

"Na Ostrov jsem se přišel pobavit se svým bráškou Tichomirem a kamarádem Honzou. Docela se nám tu líbí," nechal se slyšet jedenáctiletý Tomáš Rédl.

"Chodím sem ráda na všechny akce, v létě jezdím na Laventu a také zde navštěvuji chovatelský kroužek. Dnes pomáhám připravit zeleninový salát, který ochutnají všechny děti," prozradila nám dvanáctiletá Katarina Flekácsová ze Slaného.

"Minulý rok jsme slavili narozeniny Ostrova v přírodě ve spolupráci s městskou policií. Letošní program jsme připravili v rámci zdravého životního stylu," informovala Kladenský deník pracovnice Ostrova Lída Brožová a dodala , že závěr odpoledne patřil královskému bálu.

Kladenský deník 17.04.2000

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: AceMan
Vloženo: 18.04.2000
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.