Hlavní strana >> Články >> Změnu územního plánu průmyslové zóny sever poslanci schválili.

Změnu územního plánu průmyslové zóny sever poslanci schválili.

Na červencovém zasedání zastupitelé kromě této části projednali ještě řadu rozpočtových opatření. Hlavním bodem mimořádného zasedání Městského zastupitelstva ve Slaném bylo projednání návrhu na schválení změny územního plánu sídelního útvaru Slaný - průmyslové zóny sever. Poslanci předložený návrh jednomyslně schválili.
Změny se týkaly přeřazení ploch pro drobnou výrobu a služby, průmyslovou výrobu v severní části města z výhledového do návrhového období. Zastupitelstvo na svém dubnovém zasedání odsouhlasilo návrh zadání uvedené změny. Odbor výstavy nachal následně zpracovat v souladu s ustanoveními stavebního zákona.

V současné době se projednávají změny s nadřízeným orgánem územního plánování, referátem regionálního rozvoje Okresního úřadu Kladno, který vydá ještě před schválením své stanovisko. Všechny připomínky budou k dokumentaci doplněny.

V souvislosti s tímto krokem uložili zastupitelé městské radě vydat obecně závaznou vyhlášku týkající se změny č. 3 územního plánu sídelního útvaru Slaný. Kladenský deník číslo 171 z 25. 7. 2000

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Knihovna V. Štěcha
Vloženo: 26.07.2000
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.