Hlavní strana >> Články >> Recenze na novou kuchařku "Studená kuchyně - Ladislav Nodl"

Recenze na novou kuchařku "Studená kuchyně - Ladislav Nodl"

Dostala se mi do rukou nová kuchařka "Studená kuchyně na všední a sváteční den" od mistra kuchaře pana Ladislava Nodla.
Dovoluji si zde použít výňatek z textu, jako recenzi na tuto knihu.
Studená kuchyně byla a neustále bude významnou a nedílnou součástí našeho jídelníčku. Neberme ji jen jako doplněk, ale jako zpeztření našeho stravování.
Studeným předkrmem se rozumí malý, pikantní, chuťově zajímavý výrobek, který má podnítit chuť k jídlu ke konzumaci dalšího pokrmu.
V kuchařce najdete uvedené dávky jednotlivých výrobků a jejich technologických postupů.


Je to špičkově napsaná odborná kniha, kterou mohu doporučit všem přátelům dobrého jídla.

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Jiří Zíma
Vloženo: 29.06.2000
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.