Hlavní strana >> Články >> Recenze na novou kuchařku "Studená kuchyně - Ladislav Nodl"
Recenze na novou kuchařku "Studená kuchyně - Ladislav Nodl"
Dostala se mi do rukou nová kuchařka "Studená kuchyně na všední a sváteční den" od mistra kuchaře pana Ladislava Nodla.
Dovoluji si zde použít výňatek z textu, jako recenzi na tuto knihu.
Studená kuchyně byla a neustále bude významnou a nedílnou součástí našeho jídelníčku. Neberme ji jen jako doplněk, ale jako zpeztření našeho stravování.Dovoluji si zde použít výňatek z textu, jako recenzi na tuto knihu.
Studeným předkrmem se rozumí malý, pikantní, chuťově zajímavý výrobek, který má podnítit chuť k jídlu ke konzumaci dalšího pokrmu.
V kuchařce najdete uvedené dávky jednotlivých výrobků a jejich technologických postupů.
Je to špičkově napsaná odborná kniha, kterou mohu doporučit všem přátelům dobrého jídla.
Diskuze
Diskuze k článku není povolena.
Autor: Jiří Zíma
Vloženo: 29.06.2000
Vloženo: 29.06.2000