Hlavní strana >> Články >> Nenechavci seberou značky a řidiči si ničí auta.

Nenechavci seberou značky a řidiči si ničí auta.

V Jungmanově ulici se muselo jezdit velmi opatrně, díru v silnici nebylo vidět. Řidiči, kteří během víkendu projížděli Jungmanovou ulicí ve Slaném vedoucí ze sídliště Na Dolíkách směrem do středu města, měli ztíženou situaci. Ve vozovce nedaleko křižovatky s Bezručovou ulicí byla totiž po celé její šířce neoznačená hlubší díra po frézování.
Mnozí z majitelů automobilů proto dostávali vztek. "Jezdíme tudy každý den a silnici známe. Naštěstí jsme díru včas zaregistrovali, ale myslíme, že je to velmi nebezpečné. Lidé si tu snadno mohou zničit auto nebo alespoň gumy. Litujeme toho, kdo to tu nezná a jel by rychleji," stěžovali si manželé Provazníkovi ze Slaného.

Místostarosta města Karel Ležák potvrdil, že se zde opravdu frézovala vozovka, protože bylo nutné vyspravit hluboké díry. "Vše dělají Technické služby, podle mých informací tam řádné označení bylo, ale je možné, že ho nějaký nenechavec zlikvidoval. To přesně se nám stalo včera v Balasově ulici, kde se také frézovalo a značky někdo odhodil za plot do zahrádek," vysvětlil. Podle jeho slov je silnice dnes již v pořádku a opravená.

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Knihovna V. Štecha
Vloženo: 28.06.2000
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.