Hlavní strana >> Články >> Vánoční výzdoba popáté, pošesté ... naposled ??

Vánoční výzdoba popáté, pošesté ... naposled ??

Jistě jste si nemohli nevšimnout článků ve Slánských listech, které napadaly firmu Elektro-Šrámek. Ačkoliv je pan Šrámek nad věcí, přesto se nakonec rozhodl na tyto výpady reagovat. Zde přinášíme jeho odpověď:
Pane Peško, Nosku a Ferenčíku,

předem mého dopisu se Vám omlouvám za zdržení, se kterým jej píši. Tento dopis je odpovědí na Vaše články v různých novinách, kde napadáte mě a moji firmu. Myslel jsem si, že Vaše lži a vědomě smyšlenou demagogii nebudu komentovat, ale čím více nad tím přemýšlím, jsem rozhodnutý se proti takovým lidem, jako jste Vy bránit.
Co se týká vánoční výzdoby mohu prohlásit a u soudního řízení (pokud bude z důvodu dalšího obvinění) doložit, že proběhlo zcela regulerně. Montáž osvětlení jsem zajišťoval výhradně svými zaměstnanci a zařízením své firmy, což Vy ve své podnikatelské činnosti říci nemůžete .
Měl jsem radost, jako spousta občanů z vánoční a novoroční výzdoby, na rozdíl od Vás, kteří jste toto v zastupitelstvu opakovaně zamítli. Ono se lépe bourá než staví.
Jsem hrdý na práci, kterou můžu odvést pro město, Vy můžete být hrdí, jenom na to, že jste odstoupili ze zastupitelstva. Možná si to neuvědomujete, ale je to to nejlepší, co jste pro Slaný mohli udělat.


Václav Šrámek, soukromý podnikatel


Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Jiří Hůla
Vloženo: 20.06.2000
Stavební Chemie Slaný a.s.
Bateria Slaný CZ, s.r.o.