Hlavní strana >> Články >> Novinky z 3.ZŠ Slaný (Na Dolíkách)

Novinky z 3.ZŠ Slaný (Na Dolíkách)

Divadelní premiéra. Vrtule hostuje v Libochovicích. Digitální fotoaparát. Školní časopis v elektronické podobě. Výstup na M.Everest. Druhé místo v krajském kole ve vybíjené. Zájezd do Drážďan.
Školní divadelní soubor pod vedením p. uč. Rezka, Rumlové a Jůnové byl pozván na hostování do Libochovic ke dvěma představením Krysaře. Dále měly zájem Teplice a několik dalších pořadatelů, ale ty jsme již museli odmítnout... Soubor teď žije dnešní premiérou (v 19 h) nové hry Oskarky na motivy O.Wilda. Proběhla generální zkouška a tři předpremiéry pro spolužáky a dnes večer se jede naostro pro rodiče a příznivce. Je to opět chuťovka pro náročného diváka, žádné "NOVAkoviny".
Za školní sběr jsme dostali pro Klub rodičů přes 13 tisíc korun, něco jsme přidali a zakoupili školní digitální fotoaparát. Tak se zlepší již dnes kvalitní školní časopis (v klasické papírové, ale i moderní internetové podobě) pod vedením p.uč. Hessové a Drudíka. Brzy očekávejte na našich www stránkách (www.volny.cz/zs3slany) kvalitní fotoalbum.
Z krajského kola ve vybíjené v Čelákovicích jsme přivezli (uč. Hrabánek a Pavlík) druhé a šesté místo.
Uskutečnil se zdařily jednodenní zájezd do Drážďan (p.uč. Jůnová, Zámostmá a Rumlová), kde si děti plněním různých úkolů (např. zastavit nějakého člověka a zeptat se ho, na co se dívá v televizi, co měl k obědu apod.) ověřovali schopnost hovořit s rodilými Němci.
P.uč. Kučera připravuje se 7.B výstup na M.Everest. Nejede se do Himálájí, ale žáci zdolají osmitisícovku štafetovým způsobem na školním schodišti nonstop přes noc. Podrobnosti příště - zhruba za týden.

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Zdeněk Vostrý
Vloženo: 08.06.2000
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.