Hlavní strana >> Články >> HbK Golem Bendy Boys Slaný jsou mistři regionu v hokejbale !!!

HbK Golem Bendy Boys Slaný jsou mistři regionu v hokejbale !!!

V sobotu 27.května se hrálo druhé finálové utkání v regionální hokejbalové lize skupiny Střed, a to mezi HbK Golem Bendy Boys Slaný a TJ Hvězda ECKG Kladno-Švermov. Oba dva týmy patřily celou sezónu mezi favority soutěže a velké rivaly, takže se očekávala napínavá bitva, která byla ještě navíc zdramatizována přítomností extraligového brankáře Smetany v brance ECKG.
Jubilejní 20.výhrou v řadě (16 v základní části + 4 v play-off) ukončili slánští "bendíci" letošní skvělou sezónu v regionální lize.

Úvod zápasu byl z obou stran opatrný a disciplinovaný, i když od úvodních minut byl slánský tým lepší a hrálo se převážně před brankou kladenských. Pro vstřelení gólu ale chyběl klid v koncovce.

Na začátku druhé třetiny po ukázkové kombinaci Hegenbart-Skuhravý "bendíci" poprvé skórovali a za okamžik při přesilovce přidala přesilovková formace druhý gól. V závěru druhé třetiny přidali slaňáci ještě další dvě branky a zdálo se být již vše rozhodnuto. Soupeř však zabojoval a do konce třetiny se mu podařilo vstřelit branku.

Ve třetí třetině začal lépe kladenský celek a vstřelil hned svou druhou branku. To bylo ale z jejich strany vše a slánští potvrdili svoji převahu pátým gólem. Konec utkání se trochu pokazil dvěma bitkami s vyloučením do konce utkání, ale jinak celkově zvládli i rozhodčí utkání velice dobře a svým výkonem ozdobili toto poslední utkání regionální ligy resp. play-off.

HbK Golem Bendy Boys Slaný vs. TJ Hvězda ECKG Kladno-Švermov - 5:2

Třetiny - 0:0 , 4:1, 1:1
Branky:
Skuhravý - Hegenbart 1:0
Bálek M. - Kropáč 2:0
Bálek J. - Kleveta 3:0
Novák J. - Bálek M. 4:0
Sklenář 4:1
Januš 4:2
Bálek M. - Skuhravý, Kropáč 5:2


Slánský celek tedy postupuje z prvního místa do bojů o postup do druhé nejvyšší soutěže - ČNHbL. Držte jim palce !!!

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Jiří Hůla
Vloženo: 30.05.2000
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.