Hlavní strana >> Články >> Horké novinky z 3.ZŠ Slaný

Horké novinky z 3.ZŠ Slaný

Žáci sázeli keře a stromky.
Malí fotbalisté jsou ve finále okresu.
V úterý 29.5. divadlo pro dospělé, ve čtvrtek 8.6. premiéra.
Žáci naší školy pod vedením p. uč. Kučery vysázeli během dubna až května na školním pozemku celkem 80 keřů a stromků. Peníze (3.500,-Kč) jsme dostali z Klubu rodičů. Největší starost byla během sucha, kdy se museli sazenice denně zalévat.

Školní sběr se vydařil - žáci přinesli během pondělí a úterý téměř 15 tun (!) papíru, což je průměr 24 kg na žáka. Klub rodičů za to dostane 13.500,- Kč a chystáme se koupit školní digitální fotoaparát pro kvalitnější reportáže do školního časopisu (viz www.volny.cz/zs3slany).

V úterý jedou mladí fotbalisté do Kladna na okresní finále McDonalds cupu. Postoupili jsme mezi nejlepší čtyři celky jak v kategorii 2.-3.tříd, tak i v kategorii 4.-5.tříd! Ve středu pak jedou páťáci na krajské (!) finále ve vybíjené. Zde jsme již vyhráli okres jak v chlapcích, tak i v dívkách. Bojujeme se Stochovem o prvenství ve Sportovní lize základních škol!

A teď něco z kultury.
V úterý 29.5. se můžete přijít podívat na přední amatérský soubor ze Stochova, který nastudoval hru J.A.Pitínského (současný přední divadelní režisér) "Pokojíček". Divadlo začíná v 19 h ve školním klubu.

Náš školní dětský soubor připravuje na čtvrtek 8.6. v 19 h také ve školním divadélku PREMIÉRU hry "Oskarky" pod režijním vedením p.uč. Rezka a za vydatné pomoci p.uč. Rumlové a Jůnové. Tento víkend měl soubor soustředění ve škole s přespáním v tělocvičně. Všichni příznivci školy a divadla jsou na příští čtvrtek zváni.

Diskuze

Diskuze k článku není povolena.
Autor: Zdeněk Vostrý
Vloženo: 29.05.2000
Bateria Slaný CZ, s.r.o.
Stavební Chemie Slaný a.s.